Project Description

Аз съм Златина. Творчески човек, извън стандартните канали.
Завършила съм ОУ „Иван Вазов“ и ЕГ „Пейо Яворов“ в гр. Силистра и имам късмета, да съм минала през ръцете на прекрасни преподаватели, които са ми предавали освен учебните уроци, и уроци от живота.
Причината, поради която се включих в екипа на „Силистра 2030“ е, защото искам да допринеса за развитието не само на града, като икономическа единица, но и за развитието в начина на мислене на хората, така както моите знания се обогатяват от хората, които срещам.
След 2007, когато ме приеха специалност „Туризъм“ във ВИНС, Варна, рядко се случваше да се прибера в Силистра, но винаги с интерес съм следяла случващото се. Опитът ми не е на „тесен специлист“, и точно това, че е разнообразен, ми дава различни гледни точки, идеи, и вдъхновение, които искам да приложа в надграждането на града. Присъединих се, защото тук виждам още хора, с които споделяме еднакви ценности и мотивация.
Завършвайки магистратура, специалност „Семиотика, език и реклама“ в СУ „Св. Св. Климент Охридски“ полагам още една основа в своето израстване, и се засилва мотивацията ми да съдействам за обогатяването на града с прилагане на наученото.
Мотото ми е: „животът е хубав“