НАШАТА МИСИЯ

 Да подобрим социалната среда и бизнеса в Силистра, заедно с младите, като се стараем да предоставим възможност за развитието им и насърчаваме активното им взаимодействие.

За Младите

За да просперира един град е нужно младите да изберат да останат или да се върнат в него. С нашата визия, мисия и цели се стремим да превърнем Силистра в град на мечтите за младото поколение.

За Бизнеса

Ще работим за популяризирането и развитието на родния бизнес, както и привличането на инвеститори, които да предоставят нови възможности за развитие на младите.

За Силистра

Ще работим за превръщането на Силистра в културен и туристически център на Североизточна България. Както и ще създаваме модели за интеракция и социална отговорност от и между различните групи в града – бизнес, население и администрация.

Помогни в промяната

За да бъдеш част от промяната е нужно много малко – да дариш време като участваш в някой наш проект, да ни пишеш с твоя идея за проект, който искаш да осъществим, да направиш дарение за кампания, която искаш да подкрепиш, или просто да споделиш с приятели за нашите инициативи.

Пиши ни