Основната ни цел като екип е да градим промяната. Една от промените, към които се стремим е да създаваме, търсим и говорим повече за доброто. 

 

Имаме големи мечти – за променена инфраструктура, възможности за предприемачество, активен спортен и културен живот, развит туризъм и щастливи хора. В постигането си на тези мечти, обаче, е важно да не забравяме на първо място да бъдем ХОРА. Хора с големи сърца! 

 

Кампанията “Великденски кошници” е естествено продължение на “Коледни кошници”, с която успяхме да раздадем над 150 индивидуални и семейни пакети и стоплихме коледните празници на наши съграждани. 

 

Днес търсим вашата помощ, за да създадем едни по-цветни и красиви Великденски празници за семейства, деца и възрастни, които имат нужда от топла усмивка, протегната ръка и блага дума, за да усетят духа на празника.

 

Може да се включите в настоящата кампания като:

 

  • Доброволец, който да помогне с опаковането и/или разнасянето на кошниците
  • Доброволец, ако имате собствен бизнес на периметъра на който можем да поставим буркани за дарения
  • Дарител, като дарите парични средства /няма минимум, всеки един лев е от значение/
  • Дарител, като дарите хранителни и/или други стоки, които да включим във Великденските кошници

 

Ако искате да се включите като доброволец, може да се свържете с нас чрез официалната ни страница във фейсбук или на silistra2030@gmail.com 

 

Дарения се приемат по банков път до края на деня на 29 април.

Данни за дарението:

 

Титуляр: Сдружение “Силистра 2030”

Банка: Обединена Българска Банка (ОББ), 

IBAN – BG42UBBS80021099654940, 

BIC – UBBSBGSF

Основание: Великденски кошници 2021

 

*В случай, че искате да дарите парични средства, но не ви е удобно да извършите банков превод, моля да ни пишете на официалната фейсбук страница, за да ви предоставим с информация за алтернативно извършване на дарения чрез PayPal и Revolut.

 

Ако имате желание и възможност да дарите хранителни и/или други стоки, които да бъдат включени в кошниците, моля да се свържете с нас на silistra2030@gmail.com, за да обсъдим как можем да включим дарението ви в пакетите, които подготвяме.