Всяка промяна някога е била само мечта в съзнанието на някой. Този някой си ТИ като дете, като подрастващ/тийнейджър, като възрастен…. Целите се променят, но общото между тях остава – всички тръгват от една мечта.

 Често бленуваме за супер сила, която да ни помогне по пътя към създаването на мечтаната среда, така, че да живеем най-комфортно и уютно в нея.

 Светът става все по-динамичен заради дигиталните и научни иновации и дали той ще бъде уютен колкото искаме, зависи само от нас.

Идеите и вдъхновението идват и си отиват, но действията ни винаги оставят следа.

Ние, екипът на „Силистра 2030,“ сме тук, за да ви поканим да действаме, в посока промяната, която искаме да видим в света. Действия, в посока промяната, която искаш да видиш в теб.

Конкурсът „Силистра, в моите мечти“, под надслов „Следата, която искам да оставя“, цели да покаже, че добрите идеи, споделени с правилните хора, могат да доведат до реални резултати.

Така, освен, че ще сбъднеш своя мечта, ще допринесеш за промяната по веригата, а това ще завърти колелото.

Всеки един е елемент от движението. За това трябват стъпки, и ние сме тук, за да вървим заедно.

Успяхме да намерим съмишленици, с които сме готови да подкрепим най-добрите идеи и да помогнем за реализирането им. Заедно ти даваме професионални насоки и финансов старт, а от теб искаме да мечтаеш и да си готов да поемеш отговорност за следата, която искаш да оставиш.

Ако си готов да действаш, изпрати ни твоята идея тук

  ()