Лятото дойде. Земята започва да създава своите дарове. Следващите месеци ще са активни за земеделските производители и животновъди.

Активни ще са и за нас, екипът на Силистра 2030. С мисията, да организираме фестивала „Вкусът на Добруджа“, поемаме нелеката задача да създадем събитие, което да свърже производители и потребители. Събитие, което да представи най-вкусната и истинска част на региона ни.

Стараем се да организираме интересни и полезни кулинарни демонстрации; кътове за забавление на малки и големи, и най-важното, ще се постараем да съберем традициите на Добруджа, като ги съчетаем с модерено усещане.

Преди това, се обръщаме към вас, като ви питаме – Кои са вашите малки производители? Кого искате да включите в едно запомнящо се преживяване, по време Дните на Силистра?

Свържете се с нас, за да ни запознаете с хората, за чиито ръце знаете, че се грижат за обработката и създаването на истински, регионални храни и напитки.

Може това да сте и вие и вашето семейство. Пишете ни! Става лесно, само попълнете този формуляр и натиснете бутона „Изпрати“.

Ще се постараем да включим оптимален брой уникални производители и предварително се извиняваме на тези, за които няма да стигнат местата.

Побързайте!  -> Формуляр

 

Следете страницата ни във Фейсбук и се абонирайте за бюлетина ни тук. ()